Ajuntament de Flix
Properament s’iniciarà el Pla d’Ocupació pels treballs de neteja, reforestació i reconstrucció dels terrenys afectats per l’incendi que ofereix dos llocs de treball de coordinació i suport tècnic.
Les persones aspirants han de tenir un grau universitari, preferiblement en Enginyeria agrònoma, Treball social o Relacions laborals i disposar del permís de conduir B. Cal que estiguin inscrites a l’atur o com a demandant de millora d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), on hauran de comunicar el seu interès en treballar en aquest pla d’ocupació.
Les contractacions seran a finals d’aquest any per a començar al gener.
Al marge d’aquestes dos places, cal recordar que dins del mateix Pla d’Ocupació també es contractaran 46 persones per efectuar directament els treballs de neteja, reforestació i reconstrucció dels terrenys afectats per l’incendi.