Ajuntament de Flix
Han estat publicades en aquesta pàgina web les Bases reguladores de l’atorgament d’una llicència d’us privatiu de l’explotació del barra (servei de bar), de la carpa d’hivern per les festes de Nadal de l’any 2019-20.
Poden concórrer a la present convocatòria les persones físiques i jurídiques que siguin titulars d’un establiment de concurrència pública (bar o establiment d’hostaleria), sempre que estiguin en possessió dels permisos governatius, ambientals i sanitaris adients i estiguin al corrent de les seves obligacions tributàries; estiguin al corrent del pagament de les obligacions tributàries i de les quotes de la Seguretat Social (mitjançant declaració responsable del participant d’estar al corrent degudament signada); i no ser deutor de l’Ajuntament de Flix.
La barra estarà oberta durant els dies de funcionament de la carpa d’hivern, que són els següents: 24, 25, 26 i 31 de desembre de 2019 i 5 de gener de 2020.
Les persones interessades podran presentar les seves ofertes fins al dia 5 de desembre de 2019 en el Registre General de Documents de l’Ajuntament de Flix situat al carrer Major, 18.
La totalitat de les bases es poden consultar en aquesta pàgina web a través del menú “AJUNTAMENT”, i seguint l’itinerari “AJUNTAMENT / Informació / Convocatòria per a l’atorgament de la llicència del servei de bar de la carpa de Nadal 2019-20”.