Ajuntament de Flix
Setmana contra les violències masclistes. Sota aquest epígraf s’han programat a Flix un seguit d’activitats que tindran lloc els dies 23, 25 i 29 de novembre per tal de commemorar el 25N, Dia Internacional contra les violències masclistes. Aquest programa d’activitats ha estat organitzat per l’Ajuntament de Flix, l’Associació de Dones de Flix i el col·lectiu SembraJoves, amb la col·laboració de La Unió Social.
Dissabte 23 de novembre és quan es desenvoluparan una bona part de les activitats. A les 12 del migdia, a Ca Don Ventura s’impartirà una xerrada sobre violències masclistes, a càrrec de Georgina Barbero Mauri, treballadora social experta en gènere. A la tarda, al Casal de Joves, a les 4 hi haurà un recital de poesia en veu de dona. Seguidament, a les 5, un taller no-mixt de boxa feminista, a càrrec de Míriam Gironès. Més endavant, a les 7, hi haurà un taller d’stencils amb missatges feministes. I a dos quarts de 10 de la nit, un sopar de bikinis. Una hora després, a dos quarts d’11, es farà una pintada de llum lila als carrers flixancos.
Dilluns 25 de novembre, dia de la commemoració, a les 6 de la tarda s’impartirà a Ca Don Ventura la xerrada “Violència masclista, com comença?”, a càrrec d’una agent dels Mossos d’Esquadra del Grup d’Atenció a les Víctimes. A l’acabar, a la plaça de l’Església es farà la lectura del Manifest del 25N.
Divendres 29 de novembre finalitzarà el programa d’activitats, amb la projecció de la pel·lícula Te doy mis ojos, d’Icíar Bollaín, al cinema de La Unió Social.