Ajuntament de Flix
Avui dimarts 12 de novembre, a la Biblioteca Municipal i a partir de dos quarts de 6 de la tarda tindran lloc els actes organitzats amb motiu de Correllengua 2019.
Primer, a dos quarts de 6 de la tarda i fins a les 7, hi haurà jocs de taula en català, a càrrec de l’associació Tothomm a Taula.
A les 7 hi haurà la lectura del Manifest de Correllengua 2019, que a anirà a càrrec d’alumnes de l’Institut de Flix. Seguidament, també a càrrec d’alumnes de l’Institut es farà la lectura de textos de Pere Calders. A continuació es presentarà l’exposició “L’essència màgica de les coses. Homenatge a Pere Calders”, dedicada al món dels contes d’aquest autor; la presentació la faran alumnes de l’Escola Enric Grau Fontseré.
Els actes acabaran amb una xerrada a càrrec del periodista i escriptor Toni Orensanz, que s’impartirà a partir de dos quarts de 8 de la tarda.
Els actes de Correllengua 2019 han estat organitzats i amb comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Flix, la Biblioteca Municipal Artur Bladé i Desumvila, l’associació Tothom a Taula, l’Institut de Flix, l’Escola Enric Grau Fontseré, la Institució de les Lletres Catalanes i la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL).