Institut de Flix / Ajuntament de Flix
L’Institut de Flix va rebre ahir dijous 7 de novembre, al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona a Bellaterra, i de mans del Director General de Formació Professional, el certificat ISO 9001 que l’acredita com a centre de qualitat i millora. L’acte es féu enmig de la XVII Jornada de Qualitat a l’Ensenyament.
L’Institut de Flix és el primer institut de la Ribera d’Ebre que rep aquesta certificació ISO 9001 de Qualitat i Millora Contínua i el quart de les Terres de l’Ebre.
L’Institut de Flix, en el curs 2014-2015, va entrar a formar part del Programa d’Assegurament de la Qualitat del Projecte de Qualitat i Millora Contínua que impulsa la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya
La missió del Projecte de Qualitat i Millora Continua és ajudar i donar suport als centres educatius de Catalunya en la recerca de l’excel·lència educativa i la satisfacció dels seus grups d’interès a través de la millora del seu sistema de gestió, amb l’objectiu d’assolir l’excel·lència educativa en els centres de Catalunya a través de la millora contínua dels seus sistemes de gestió.

Instant del lliurament del diploma acreditatiu (Fotografia: Twitter)