Ebredigital.cat / Ajuntament de Flix
Aquest matí a tres quarts de 9 un camió ha sortit de la via i s’ha accidentat a la carretera C-12, al terme municipal de Flix, concretament a un quilòmetre de la gasolinera Bon Àrea, en direcció Lleida. Al lloc dels fets s’hi han desplaçat els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Municipal de Flix. Els cossos policials han comprovat l’estat del conductor, que ha resultat il·lès malgrat el mal estat amb la qual ha quedat la cabina del camió.
Cal recordar que a la C-12 al seu pas per Flix va haver-hi un altre accident de camió el passat 2 d’agost, prop del camp de futbol de La Ventonella, on els dos ocupants del vehicle sí van resultar ferits en aquell cas.

Dos imatges de l’accident d’avui a la C-12 al seu pas per Flix. A dalt, vista general i a sota, detall de l’estat de la cabina del camió.
(Fotografies: Guàrdia Municipal de Flix)