Ajuntament de Flix
Avui dilluns 4 de novembre, a les 6 de la tarda i a Ca Don Ventura i haurà l’acte inaugural i la primera sessió del curs 2019-2020 de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran. Per aquest curs s’han matriculat a Flix 84 persones, nombre que podria augmentar.
A l’acte d’obertura del curs 2019-2010 és prevista la participació del batlle de Flix, Francesc Barbero Escrivà, i de la coordinadora de les Aules d’Extensió Universitària per al a Gent Gran, Isabel Miró Montoliu. Així mateix, serà Isabel Miró qui impartirà la primera sessió del curs, “Neus Català al camp de Ravensbruck”.
Durant aquest curs 2019-2020 s’impartiran a l’aula de Flix un total de 12 xerrades de temàtica variada: Pedagogia, Nutrició i Dietètica, Economia, Medicina, Història, Història de l’Art, Geologia, Psicologia, Informàtica i Música. La darrera sessió tindrà lloc el 4 de maig. Al marge, hi haurà una sortida cultural i la trobada de cloenda del curs, tot plegat encara per determinar.
Les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran estan organitzades al nostre territori per la Universitat Rovira i Virgili (URV), amb la col·laboració dels ajuntament de cada municipi on es programen sessions de les aules. A les comarques ebrenques, ho coordina el Campus Terres de l’Ebre de la URV, on set poblacions acolliran sessions de xerrades durant aquest curs 2019-2010: Amposta, Deltebre, Flix, Sant Carles de la Ràpita, la Sénia, Móra d’Ebre i Tortosa.