Ajuntament de Flix
Aquest proper diumenge 13 d’octubre tindrà lloc el 52è Aplec del Remei. A les 10 del matí hi haurà missa a l’ermita. En finalitzar l’acte religiós, a la plaça de l’ermita s’iniciarà l’aplec, que en aquesta ocasió comptarà amb les cobles Principal de Tarragona i Vents de Riella. Després de la pausa per dinar, a les 4 de la tarda es reprendrà l’aplec, on hi haurà concurs de colles improvisades. En finalitzar hi haurà coc i vi dolç per a tothom.
Per a qui ho desitgi, hi haurà servei d’autobús per a l’anada i tornada a l’ermita. A les 9.00 h sortirà de la parada de la Costa del Graner; l’hora de tornada des de l’ermita serà a les 13.30 h.
El 52è Aplec del Remei ha estat organitzat per l’Agrupació Sardanista de Flix, amb el suport del Departament de Cultura, la Unió d’Aplecs Sardanistes de Catalunya (UASC), la Federació Sardanista de les Comarques Meridionals de Catalunya, la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Flix; i amb la col·laboració de Sistemes G. Vilarasau, Flix-Motor, Fauquer Serveis Gràfics i San Miguel.