Ajuntament de Flix
Els actes en commemoració del Final de la batalla de l’Ebre s’han programat aquest 2019 per als dies 15, 16 i 17 de novembre. A més de la recreació i la caminada pels espais de la batalla, també s’han organitzat altres activitats paral·leles al voltant d’aquesta efemèride.
Del programa complet amb els horaris de cadascun dels actes, se n’informarà més endavant. Per a la seua difusió, s’ha editat un cartell, dissenyat per Maria Pena, utilitzant com a fons la imatge procedent d’un cartell imprès durant la Guerra Civil.
Els actes del Final de la batalla de l’Ebre d’aquest 2019 estan organitzats per l’Ajuntament de Flix, l’Associació La Cana, els grups de recreació Voluntarios de Fayón i XV Brigada Mixta i Flexus Teatre.

Cartell anunciador dels actes del Final de la batalla de l’Ebre, d’aquest 2019.