Ajuntament de Flix
Aquest proper divendres 22 de setembre, a les 10 de la nit i dins del Cicle Gaudí, al cinema de La Unió Social es projectarà la pel·lícula Els dies que vindran, dirigida per Carlos Marqués-Marcet. Afegir que la música va a càrrec de Marcel Bagés i Maria Arnal.
Els dies que vindran és el minuciós relat de l’embaràs de la Vir (María Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer) que al llarg de nou mesos han d’aprendre a ser tres quan ni tan sols havien tingut temps d’aprendre a ser dos. Durant aquests mesos, la vida d’aquesta parella barcelonina farà un gir enorme: viuran les seves pors i alegries, les seves expectatives i realitats, però també la manera en que aquest esdeveniment afecta a la seva relació i la manera en què s’enfronten a la vida que tenen davant seu.
Sense tòpics ni sentimentalismes i utilitzant l’embaràs real de la parella d’actors, s’explora la dificultat de compartir amb l’altre l’experiència profundament transformadora d’aquest procés.
Fitxa tècnica
Direcció: Carlos Marqués-Marcet
Guió: Carlos Marqués-Marcet , Clara Roquet , Coral Cruz
Música: Maria Arnal i Marcel Bagés
Estrena: Juny de 2019
Durada: 94 min.
Gènere: Drama Versió: Original en català
Intèrprets: David Verdaguer, María Rodríguez, Albert Prat, Sergi Torrecilla

A3_ESTIU1993_TARRAGONA