Ajuntament de Flix
Entre demà dissabte dia 14 i diumenge dia 15 de setembre tindran lloc els actes organitzats a Flix en suport a la iniciativa Petits Valents, que té com a objectiu recaptar fons per a la recerca del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu, de Barcelona.
Demà dissabte, al passeig de l’Ebre, a partir de les 8 de la tarda, hi haurà un sopar de vi i punxadetes, amb música ambiental. A la nit, a les 11 i a la pista de La Unió Social, hi haurà un concert amb l’actuació de grups locals: La Mano del Marciano (acústic), Tock’n Rock, Adrià Cid and The Ciderals, Laters, Seqüències i Lambretta.
L’endemà diumenge, a les 11 del matí, hi haurà jocs i activitats per als més petits al pàrquing del costat de la pista de La Unió Social.
Entre les 12 del migdia i les 2 de la tarda, hi haurà visites al Molí d’Oriol. Tanmateix, a les 12 del migdia, a l’església parroquial hi haurà un concert a càrrec de l’Orfeó de Flix.
A les 2 de la tarda a la pista de La Unió Social hi haurà un dinar popular. Paral·lelament, s’efectuarà un sorteig de regals. Més endavant, a la mateixa pista, a partir de les 3 de la tarda hi haurà exhibicions d’aeròbic, ballet, ioga i ballada de sardanes i jotes. Els actes finalitzaran amb una xocolatada infantil.
Les activitats han estat organitzades per Petits Valents, amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Flix, La Unió Social, la Lliga contra el Càncer, l’AMPA de l’Escola Enric Grau Fontseré-Escola Bressol Pam i Toc, el Moto Club Flix, el col·lectiu SembraJoves, el centre Jeroni Moragas, la Residència de Gent Gran Les Escoles, Flexus Teatre, el Club Nàutic Flix, la Confraria Armats de Flix, l’Associació La Cana, l’Orfeó de Flix, el Gimnàs Horus Centre, l’Escola de Dansa Laura, el Grup de Ioga de Flix, l’Agrupació Sardanista de Flix, el Grup de Jotes de Flix, forns i restaurants de la població i un forn de fora de Flix, a més de col·laboracions de particulars.
Activitats prèvies
A Flix ja hi ha hagut prèviament altres activitats en suport als Petits Valents. El passat 23 de juny hi hagué un partit d’hoquei patints entre veterans del CP Flix i el CH Vilaseca. I el 4 d’agost es jugà un partit de futbol Promeses vs Llegendes, entre jugadors sèniors i veterans de la JE de Flix. Així mateix, s’han realitzat actes en diverses poblacions de la Ribera.