Ajuntament de Flix
Avui dimarts 10 de setembre, a partir de les 7 de la tarda, es faran a Flix els actes organitzats per commemorar la Diada Nacional de Catalunya, que es desenvoluparan principalment a la plaça de l’Església.
A les 7 de la tarda hi haurà la plantada de gegants i gegantons a la plaça. Més endavant, a dos quarts de 8, es farà l’acte institucional, amb la lectura del manifest de la Diada i, tot seguit, l’Orfeó de Flix, interpretarà el Cant de la Senyera i Els Segadors. A continuació, hi haurà balls populars amb els Grallers de Maials i a continuació, una cercavila pels carrers del poble.
Els actes finalitzaran a dos quarts de nou, amb un concert a càrrec del grup Pokers.
Des de l’Ajuntament fem una crida per a què la Diada vagi acompanyada de la col·laboració de senyeres a finestres i balcons, així com d’una bona participació als actes programats.
Previsió de mal temps aquesta tarda i vespre
Donades les previsions del temps, cas de què les condicions atmosfèriques fossin adverses a la tarda i al vespre, hi hauria un canvi en la ubicació d’aquests actes, el qual s’informaria a través dels canals habituals de l’Ajuntament (eBando, FlixActiu, Twitter i pàgina web).

Imprimir