Ajuntament de Flix
Avui dimecres 7 d’agost comencen les activitats del programa de la Festa Major 2019 de la Residència de Gent Gran Les Escoles Velles. De fet, ja aquest matí hi hagut una activitat, amb una sessió d’estètica i bellesa (“Mima’t i posa’t guapo/a per a la Festa Major”), a càrrec del Centre d’Estètica Soraya de Flix. A les 5 de la tarda, hi haurà la proclamació de les Pubilles i els Hereus 2019; com a novetat, aquest 2019 hi haurà elecció de pubilla i hereu entre tots els treballadors i les treballadores de la Residència. Tot seguit hi haurà el pregó a càrrec d’Antonio Arrébola, familiar d’un membre de la residència. Per finalitzar la jornada un concert amenitzat pels germans Dani i Abel Bueno.
La resta d’actes del programa es faran els dies 8, 9, 12 i 13 d’agost, i que comprenen un seguit de tallers, actuacions i àpats.
Les persones interessades, podeu consultar la totalitat del programa a través d’aquest enllaç. Des d’aquesta pàgina web, s’hi pot accedir a través del menú “AJUNTAMENT” i seguir l’itinerari “AJUNTAMENT / Informació / Cartells i programes d’activitats”.