Ajuntament de Flix
6.705 euros. Aquesta és la quantitat neta que el Moto Club Flix va poder recaptar el passat diumenge 14 de juliol durant la Matinal Solidària, i que dóna a l’Ajuntment de Flix perquè la destini per a la reparació dels danys ocasionats per l’incendi.
L’acte de donació ha tingut lloc avui divendres a mitja tarda, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, on hi era present una nodrida representació del club motard, encapçalada pel seu president, Òscar Cervelló, i tres representants del Consistori: el batlle de Flix, Francesc Barbero; el segon tinent de batlle, Caco Casals; i la portaveu de l’equip de Govern Municipal, Norma Pujol. Durant l’acte s’ha fet lliurament d’un plafó on hi figurava la quantitat recaptada i que fos destinada “per ajudar al nostre terme en les destrosses del foc“.

Els representants del Moto Club Flix i del Consistori que han estat presents a l’acte de donació.