Ajuntament de Flix
Aquest proper diumenge 21 de juliol les piscines municipals acolliran una nova edició de la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple. Durant aquesta jornada, la recaptació de les entrades es destinarà a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Per tant, donat aquest caràcter benèfic de l’activitat, aquest dia no es podrà fer ús dels abonaments per a l’accés a les piscines municipals.
Dins de la jornada, hi haurà dos activitats especials. A les 12 del migdia es farà una Masterclass d’Aquagym dirigida a tots els públics. I a la 1 de la tarda, tindrà lloc el Megasalt Solidari.
Al marge, la FEM posa a la venda un seguit de productes (tovalloles, samarretes, ampolles, bosses…), els beneficis dels quals també tenen la mateixa destinació i que tanmateix es podran adquirir a les piscines, o a través de la pàgina web de la institució.
L’esclerosi múltiple és una malaltia del sistema nerviós central que afecta la mielina, que és l’encarregada de la transmissió dels impulsos nerviosos.
Els símptomes de l’esclerosi múltiple són amplis i varien en funció de la part del sistema nerviós afectada. Els més comuns són la fatiga, la debilitat, la tristesa, l’adormiment de les extremitats i els transtorns visuals i d’equilibri, entre d’altres.

Cartell MULLAT 2019_Flix1