Ajuntament de Flix
Ahir dimarts 16 de juliol, el primer secretari del PSC Miquel Iceta realitzà una visita per les zones afectades per l’incendi, acompanyat pel regidor de Transició Ecològica, Xavier Sabaté, i destacats dirigents territorials del PSC.
Posteriorment, a Flix, primer va atendre els mitjans de comunicació. Seguidament, a la Sala de Comissions de l’Ajuntament, fou informat pel regidor Xavier Sabaté d’altres detalls de les afectacions de l’incendi i seguidament, Miquel Iceta signà al Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Flix.
Finalment, el primer secretari del PSC, a la sala d’actes de l’antiga Caixa Tarragona, es reuní amb persones afectades per l’incendi.
Tal com recullen diversos mitjans de premsa, durant aquesta estada a Flix, Miquel Iceta informà de les resolucions que duran a votació la setmana vinent al Parlament de Catalunya. Les mocions inclouen més d’una vintena de propostes sobre la manca d’equilibri territorial, la gestió dels boscos i la millora de la prevenció i l’extinció d’incendis.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, atenent els mitjans de comunicació. A la dreta, Xavier Sabaté, regidor de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Flix

Miquel Iceta signant al Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Flix.

Reunió amb persones afectades per l’incendi.