Ajuntament de Flix
1r classificat, millor jugador (Pere Martínez), màxim golejador (Pere Martínez) i porter menys golejat (Dani Martínez). Tots aquests guardons i trofeus són els que va assolir l’equip Little Foxy’s FS, que el converteixen en el guanyador absolut d’aquesta edició de les 24 Hores de Futbol Sala de Flix. Per altra banda, el 2n classificat fou l’equip Notingham Pressa FS i el 3r, OCSADI sl.
Les 24 Hores de Futbol Sala es van desenvolupar aquest passat cap de setmana, entre divendres 12 i dissabte 13 de juliol. Hi van participar un total de 12 equips.
Solidaritat amb els afectats per l’incendi
Durant tota la jornada de les 24 Hores, al servei de bar es va posar a disposició una guardiola on qui ho desitges podia dipositar diners en suport dels afectats per l’incendi, sumant-se així els organitzadors a les activitats celebrades aquest cap de setmana amb accions solidàries pel mateix motiu.

Els jugadors de l’equip Little Foxy’s FS amb tots els trofeus i premis assolits.