Ajuntament de Flix
Una Matinal Solidària organitzada pel Moto Club Flix i un concert a càrrec de la Coral Verge del Camí de Cabrils, organitzat per l’Orfeó de Flix, són les dos activitats que es duran a terme el proper diumenge 14 de juliol, els ingressos de les quals aniran en benefici dels afectats per l’incendi.
La Matinal Solidària es durà a terme, al matí, a les piscines municipals. Hi haurà un esmorzar i un dinar (fideuà). Les persones interessades en participar-hi, poden adquirir els tiquets corresponents a les oficines municipals, a la Perruqueria Miralles i, a partir de les 6 de la tarda, al local del Moto Club Flix. El preu dels tiquets és 5 euros l’esmorzar i 10 euros el dinar; també hi haurà tiquets de fila 0 a 5 euros.
Per altra banda, a dos quarts de 8 de la tarda, a l’església parroquial hi haurà el concert de la Coral Verge del Camí de Cambrils. Aquest acte, organitzat dins de la commemoració del Centenari del naixement de Joan Baptista Sabaté i Sánchez, és fruit de l’intercanvi entre els dos grups corals. L’Orfeó de de Flix ja va actuar a Cambrils el 17 d’abril de 2016. Tots dos grups corals han convingut que la recaptació de les entrades d’aquest concert sigui destinada als afectats per l’incendi. El preu de l’entrada serà de 5 euros.