Ajuntament de Flix
A partir d’avui 11 de juliol i durant les properes tres setmanes, es durant a terme un seguit d’activitats programades com a Dijous Joves, a càrrec del col·lectiu SembraJoves, dirigides especialment a tota la joventut flixanca entre 15 i 35 anys. Fins a l’1 d’agost, cada dijous hi haurà una activitat que es durà a terme en un indret diferent de la població.
El I Dijous Jove, que es durà a terme avui al Casal de Joves, a partir de les 9 de la nit. Tal com explica el col·lectiu SembraJoves al seu perfil de Facebook, aquesta primera jornada consistirà en la realització del “Joc del quinto versió surenya (premis del terreno i sorpreses varies) i pantomada popular, (llesques de pa amb tomata i pernil+formatge). També hi haura barra amb aigua i birres a preus populars i música d’ambient per fer caliu!“.
Les altres activitats que s’han programat són:

  • 18 de juliol: Gincana i concurs de pinxos, a la plaça del Mercat.
  • 25 de juliol: Jocs de taula a la fresca + Joposo, a la Plaça Major.
  • 1 d’agost: Los jocs de quan érem més joves + sopar de llesca, a places i carrers del poble.