Federació Catalana d’Atletisme / Ajuntament de Flix
El passat 13 de juny de 2019 la Federació Catalana va organitzar la 28a Diada de l’Atletisme Català. L’acte va tenir lloc a les 19 h a la Sala d’Actes de l’Edifici Docent del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat. Es van realitzar la concessió de guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació, hagin estat mereixedores del reconeixement per part de la Federació Catalana.
Dins de l’apartat de menció especial als jutges de proves d’atletisme, un dels homenatjats fou el monitor d’Esports de l’Ajuntament de Flix, Toni García Juan, qui rebé la Insígnia d’Argent pels seus 25 anys d’activitat com a jutge d’aquesta modalitat esportiva.

Toni García, a la dreta de la fotografia, després de rebre el guardó. A l’esquerra, una altra de les homenatjades, Anna Rovira. Al Centre, Ricardo Amador, representant de la Federació Catalana d’Atletisme.
(Fotografia: Federació Catalana d’Atletisme – Jordi López)