Ajuntament de Flix
A partir d’avui dimecres i durant aquestes dos setmanes es desenvoluparan a Flix els actes de celebració de final de curs organitzats pels centres educatius i entitats de Flix.
Aquest dimecres 19 de juny, a l’església parroquial tindrà lloc el Concert de Final de Curs de l’Escola Municipal de Música, on actuaran diversos grups musicals integrats per alumnat i professorat del centre. Aquest concert ha anat precedit per un seguit d’audicions d’alumnes que s’han dut a terme dilluns i dimarts passats a la mateixa escola.
L’endemà dijous 20 de juny es farà al cinema de La Unió Social la Festa de Graduació de l’Institut de Flix, amb el lliurament d’orles a l’alumnat de 4t d’ESO, 2n de Batxillerat i de cicles formatius.
Divendres 21 de juny és el torn de l’Escola Enric Grau Fontseré. A partir de les 7 de la tarda hi haurà un seguit d’actuacions musicals a càrrec de de l’alumnat de tots els cursos. Durant l’acte també es farà el comiat als alumnes de sisè que finalitzen la seua trajectòria educativa en aquest centre. Es clourà la jornada amb un sopar multitudinari. Els actes es faran al pati de l’escola.
Divendres també és el torn de l’Associació de Dones de Flix, que celebraran el final de curs de les seues activitats amb un sopar que tindrà lloc al restaurant L’Ànima.
Dissabte 22 de juny, a les 22.00 h serà l’alumnat del Gimnàs Horus Centre qui oferirà al cinema de La Unió Social la XXIII Exhibició d’Aeròbic com a cloenda d’aquest curs.
Finalment, la setmana vinent i en dos sessions, el dia 27 de juny a les 22.00 h i el 28 a les 18.00 h, es farà la 32a Festa de Final de Curs de l’Escola de Dansa Laura, on actuaran tots els grups d’alumnat.