Ajuntament de Flix
S’han publicat en aquesta pàgina web les bases i la convocatòria per a la contractació temporal, mitjançant concurs-oposició lliure, d’un/a director/a de lleure, un/a coordinador/a de campus, un/a monitor/a de lliure especialment qualificat/da i tres monitors/es de lleure, per a les activitats de lleure infantil que organitzi al llarg de l’any l’Ajuntament de Flix.
Els requisits generals dels aspirants són els següents:

  1. Tenir la nacionalitat espanyola, d’acord amb les lleis vigents, o tenir la nacionalitat de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o d’aquells estats als quals, en virtut de tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors, de conformitat amb l’article 57 del RD 5/2015, de 30 d’octubre, pel qual s’aprova el Text Refós de la Llei de l’Estatut de l’Empleat Públic, i amb el que estableixen la Llei 4/2000 d’11 de gener, sobre drets i llibertats dels estrangers a Espanya, i la Llei 14/2003, de 20 de novembre, sobre els drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social, i disposicions concordants. Els aspirants estrangers han d’acreditar la seva nacionalitat. Les previsions del paràgraf anterior seran d’aplicació, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, al cònjuge dels espanyols i dels nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguin separats de dret, i als seus descendents i als del seu cònjuge, sempre que no estiguin separats de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors d’aquesta edat dependents. Els aspirants estrangers han d’acreditar un coneixement de nivell intermedi o superior del castellà. En cas que els aspirants no puguin acreditar documentalment la possessió d’un coneixement adequat del castellà, el procés de selecció ha de contenir una prova o l’exercici de coneixements orals i escrits de llengua castellana que han de superar aquests aspirants; a no ser que les proves selectives impliquin per sí mateixes la demostració d’aquest coneixement. La prova, si escau, s’ha de qualificar d’“apte” o “no apte”, sent necessari obtenir la valoració d’“apte” per passar a la fase de concurs.
  2. Posseir la capacitat funcional per a realitzar les tasques.
  3. Haver complert setze anys i no excedir de l’edat de jubilació forçosa fixada per la llei.
  4. No patir cap malaltia ni disminució que impedeixi el desenvolupament de les corresponents funcions.
  5. No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni estar inhabilitat absolutament o especialment per a l’ocupació de càrrecs públics per resolució judicial o per a l’accés al cos o escala de funcionaris. En el cas de ser nacional d’un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes l’accés a l’ocupació pública.
  6. Posseir un coneixement de nivell intermedi o superior del castellà. Pels aspirants que no puguin acreditar documentalment la possessió d’un coneixement adequat del castellà, el procés de selecció habilitarà una prova o exercici de coneixements orals i escrits de llengua castellana, que ha de ser superada per aquests aspirants. La prova, si escau, es qualificarà d”apte” o “no apte”, sent necessari obtenir la valoració d”apte” per poder continuar en el procés selectiu.
  7. Posseir el certificat de coneixements de nivell de suficiència de llengua catalana orals i escrits (certificat C1 – coneixements de nivell de suficiència de català) de la Junta Permanent de Català o alguna de les titulacions equivalents d’acord amb el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català, i l’Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s’actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística.
    Pels aspirants que no acreditin la possessió del nivell de català exigit, el procés de selecció habilitarà una prova o l’exercici de coneixements de llengua catalana del mateix nivell al requerit a la convocatòria, que han de superar aquests aspirants. La valoració d’aquesta prova serà d’apte o no apte. No obstant l’anterior, i d’acord amb l’establert en l’art. 5 del Decret 161/2002, d’11 de juny, sobre l’acreditació del coneixement del català i l’aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya, resten exempts de realitzar la prova de coneixements de la llengua catalana:  les persones aspirants que hagin participat en processos anteriors de selecció de l’Ajuntament de Flix, en què hi hagués establerta una prova de català del mateix nivell o superior a l’exigit a la convocatòria i l’hagin superada.

A les bases es poden consultar els requisits específics de cada lloc de treball ofert.
Els aspirants que desitgin prendre part en aquesta convocatòria han de presentar sol·licitud d’acord amb el model que figura com annex 1 a les presents Bases, indicant per a quin dels quatre llocs de treball es presenten, i hauran d’adjuntar fotocopia compulsada del

  • DNI, NIE o permís de residència i treball
  • Titulació exigida a la convocatòria
  • Certificat acreditatiu dels coneixements de català (C1)
  • Currículum vitae
  • Vida laboral
  • Relació i documents acreditatius dels mèrits i experiència al·legats.
  • Certificat negatiu de Delictes Sexuals del Registre Central de Delinqüents Sexuals.

Les sol·licituds s’han de presentar en el Registre general de l’Ajuntament de Flix, (carrer Major, número 18 de Flix) o en qualsevol dels llocs a què fa referència l’art. 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, a partir de la corresponent convocatòria del procés de selecció per la presidència. El termini per presentar sol·licituds serà de 10 dies naturals comptats del següent al de la publicació de les Bases a la pàgina web de l’Ajuntament de Flix.
Les persones interessades poden consultar la totalitat del text de les bases i la convocatòria en aquesta mateixa pàgina web, a través del menú “AJUNTAMENT” i seguint l’itinerari “AJUNTAMENT / Convocatòries de selecció de personal / Concurs-oposició lliure d’un/a director/a de lleure, un/a coordinador/a de campus, un/a monitor/a de lliure especialment qualificat/da i tres monitors/es de lleure, per a les activitats de lleure infantil que organitzi al llarg de l’any l’Ajuntament de Flix”.