Ajuntament de Flix
Amb el 100% de la totalitat dels vots escrutats, la candidatura d’ERC-Entesa per Flix-AM sobre un cens total de votants de 2.058 (el 75,95 % de participació), amb 1.150 vots (57,30 %) ha assolit 7 regidors, cosa que li reporta la majoria absoluta en el nou Consistori de la legislatura 2015-2023, i per tant assegura l’alcaldia per al seu cap de llista, Francesc Barbero Escrivà.
La següent candidatura en vots ha estat Junts per Catalunya, amb 373 (18,58%), que ha assolit 2 regidors. Les altres dos candidatures que concorrien a les Eleccions Municipals a Flix, Unitat per Flix-CP i Crida Flixanca, amb 239 (11,91 %) i 208 (10,36% ) vots respectivament, amb assolit cadascuna un representant.
Per tant, el nou Ajuntament que encapçalarà Francesc Barbero, comptarà amb els següents regidors i regidores:

 • ERC-Entesa per Flix-AM
  • Francesc Barbero Escrivà
  • Lara Bertran López de los Mozos
  • Norma Pujol Farré
  • Francesc Casals Rodes
  • Gemma Abelló Treig
  • Vera Llombart Sanjuan
  • Pau Guiu Rofes
 • Junts per Flix
  • Josep Solé Rojals
  • Víctor Sabaté Torreblanca
 • Unitat per Flix-CP
  • Xavier Sabaté Ibarz
 • Crida Flixanca
  • Carme Rosich Prunera

El nou Consistori es constituirà el proper dia 15 de juny.

Francesc Barbero Escrivà, proper alcalde de Flix.