Ajuntament de Flix
Ahir 15 de maig es commemorà la festivitat de Sant Isidre, patró dels pagesos. Aquest any, a Flix els actes han estat organitzats per l’Ajuntament de Flix amb la col·laboració de la cooperativa agrícola, la qual, com es recordarà, des del 2015 està fusionada i integrada a la societat cooperativa Unió, de Reus.
A les 9 del matí hi hagué una missa a l’església parroquial. Posteriorment, a una de les naus del Centre d’Empreses, al Polígon Industrial La Devesa, hi hagué un esmorzar de germanor, on hi assistiren directius de la cooperativa, socis i sòcies, i representants municipals. Al final de l’esmorzar es dugueren a terme els parlaments per part de Francesc Barbero, regidor d’agricultura, Josep Pere Colat, president d’Unió, i Marc Mur, alcalde de Flix.

Imatges de la missa celebrada a l’església parroquial.

Esmorzar de germanor .

Agraïments i parlaments del President d’Unió.