Ajuntament de Flix
Ja ha estat publicat el núm. 444 de la revista d’informació local La Veu de Flix, corresponent al mes de febrer de 2019. La portada està dedicada a la concentració efectuada durant la jornada de vaga general del passat dia 21 de febrer, amb dos fotografies de Josep Antoni Collazos.
De fet, a les mobilitzacions organitzades per l’ANC estan dedicades una part del contingut de l’editorial, d’on s’ha extret la frase del mes, i el primer escrit de la revista, que recull les principals activitats que s’han dut a terme en suport dels presos polítics que estan essent jutjats, acompanyat d’un recull fotogràfic.
Tot seguit hi ha un reportatge dedicat a la festa de Santa Àgueda, aportat per l’Associació de Dacteres de Flix, il·lustrat amb un seguit de fotografies de les principals activitats de la celebració.
A continuació hi ha la selecció de notícies breus, agrupades en els apartats d’Ajuntament, Obres embassament, Suvencions, Obres, Incidents i Premis i publicacions. L’última pàgina dels breus és compartida amb una nota sobre el CERE.
Després, en una mateixa pàgina, hi ha una notícia dedicada al flixanco Xavier Jornet, que va assolir el segon lloc en el Màster 30 a la primera prova de la Copa Catalana Internacional, a Banyoles; i a la part inferior, el Racó Poètica, amb diversos poemes signats per R.R.
Més endavant hi ha l’apartat de la Foto Històrica, dedicada a una imatge de 1916 de la inauguració de l’Escola de Flix, cedida per Domingo Ardébol Abelló, i comentada per Jaume Aresté Bagés.
Aquest número de La Veu conté dos notes necrològiques: una dedicada a Lorena Maroto Guiu, acompanyada d’una fotografia; i una altra d’agraïment dels familiars de d’Eulàlia Guerrero Castaño per les mostres de condol rebudes.
Finalment, la revista compta amb les aportacions de diverses entitats, institucions i col·lectius de la població: un ampli recull fotogràfic de les activitats realitzades per la Llar dels Jubilats durant els últims mesos; la secció Lo Cantó de La Cana, que recull un escrit amb el resum d’activitats realitzades per l’associació durant el 2018, acompanyat de fotografies; una col·laboració del Grup de Recreació Històrica XV Brigada Mixta, signat per Tito Llop; un recull de notícies d’activitats de l’Escola Enric Grau Fontseré; i la secció Endinsem-nos a Sebes, amb notícies sobre la Reserva Natural de Sebes i el Grup de Natura Freixe.

Reproducció de la portada del nou exemplar de La Veu de Flix.