Ajuntament de Flix
Ahir dilluns 18 de febrer al despatx de l’Alcaldia es va signar un conveni entre l’Ajuntament de Flix i la Unió de Comerciants de Flix. Mitjançant aquest conveni, el Consistori es compromet a realitzar una aportació anual de 4.000 euros a la Unió de Comerciants per a l’organització de campanyes de promoció i difusió del comerç local tant dins com fora del municipi. Per la seua banda, l’entitat beneficiària, com a aglutinadora del comerç de la població, es compromet a continuar en la seua tasca de promoció de la xarxa de comerços de Flix, fent constar en els mitjans de difusió de totes les seues activitats la col·laboració de l’Ajuntament de Flix. El conveni té una vigència de dos anys.
El conveni fou signat per l’alcalde de Flix, Marc Mur, i la presidenta de la Unió de Comerciants de Flix, Rita Costa. A l’acte hi eren presents el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Francesc Barbero, i Serafina Vilaplana, vicepresidenta de la Unió de Comerciants.

Instant de la signatura del conveni. D’esquerra a dreta: Serafina Vilaplana, vicepresidenta de la Unió de Comerciants; Marc Mur, alcalde de Flix; Rita Costa, presidenta de la Unió de Comerciants; i Francesc Barbero, primer tinent d’alcalde i regidor de promoció econòmica.