Ajuntament de Flix
A partir de dijous 14 de febrer, i durant 2 mesos, es realitzaran obres al talussos de la carretera C-12, entre les Casetes i la zona del Continental. L’horari dels treballs serà de 8.00 a 17.30 h de dilluns a dijous i de 8.00 a 13.30 h divendres. Això suposarà la posada en intermitència dels semàfors dels Quatre Camins, la regulació dels trànsit a la zona d’obra amb semàfors i el tall d’accés als vianants per la vorera afectada.
Aquesta actuació forma part de les obres d’estabilització de talussos iniciades el passat mes de novembre a les carreteres T-741 (Flix – Riba-roja d’Ebre) i C-12 (Eix de l’Ebre) al terme de Flix, arran dels despreniments i esllavissades a causa de les freqüents aiguats de la tardor passada. La inversió de l’obra ha anat a càrrec del Departament de Territori i Sosteniblitat i el cost total és de 673.672 euros. L’execució la realitza l’empresa Solutioma SA.

Detall de despreniments al talús del tram de la C-12 on s’efectuaran les obres.