Ribera On Line
El proper dimarts 12 de febrer, la banda Gebre publicarà l’EP ‘Marçà-Falset’ amb els segells Indian Runners i Bones Festes. Gebre és un grup de pop alternatiu format per l’Aleix Ferrús (‘Parlament’), l’Adrià Gonzàlez (‘L’Ana és un Koala’, ‘Samitier’ i ‘Valentí’), en Dani Cervera (‘LKGT’ i ‘Kimberly i Clark’) i en Llorenç Coca (‘Mareta Bufona’).
Marçà-Falset canta al tedi de les mudances que mai s’acaben, a mirar sense por als ulls d’un passat que sempre ens torna la mirada, a la força centrípeta i vital d’un vinil girant al tocadiscos i als trens que, amb parsimònia, van de Barcelona a Flix, deturant-se al mig a l’estació que dóna nom al disc. Tot això a través d’unes melodies pop solejades i unes guitarres enèrgiques que els emparenten amb grups claus del rock independent dels anys 90 com Lemonheads, Teenage Fanclub o Matthew Sweet.
També destaca la veu de l’ebrenc Aleix Ferrús, que aporta un accent molt personal i poc habitual al panorama del pop cantat en català. Marçà-Falset ha estat gravat a Caballo Grande Estudios amb Cristian Pallejà i Ferran Resines i masteritzat per Alex Ferrer a The Groove (Delorean, The Pinkertones o Fermin Muguruza).
La presentació de l’EP serà el divendres 22 de febrer a la sala VOL, acompanyats de La Sentina i el dj Kimberly i Clark. Preu de l’entrada: 6 € anticipada i 9 € a taquilla. Totes les entrades inclouran el CD de l’EP ‘Marçà-Falset’ de regal.

Integrants del Grup Gebre (Font: Ribera On Line)