Ajuntament de Flix
Diumenge 13 de gener, a partir de les 10 del matí, tindrà lloc el 3r Descens pel Meandre Vila de Flix, primera regata de la Lliga de Llaüt Mediterrani d’aquest 2019. Com en les anteriors edicions, primer s’efectuarà el descens (prova cronometrada) d’uns 4 km, des del Riu de Dalt al Riu de Baix; i seguidament, a la zona del Riu de Baix es faran les proves d’esprints (500 m).
La novetat d’aquesta edició és que el Descens pel Meandre anirà precedit per una regata de batels, que tindrà lloc dissabte 12 de gener a partir de les 3 la tarda al circuit del Riu de Baix. El batel és una embarcació semblant a la pontona, encara que més lleugera, amb quatre remadors.
El 3r Descens pel Meandre Vila de Flix ha estat organitzat pel Club Nàutic Flix i la Federació Catalana de Rem, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Filx.
Aturada del servei de pas de barca
A conseqüència de la realització de la regata de batels dissabte a la tarda, no hi haurà servei de pas de barca entre les 15.30 i les 18.00 h.