Ajuntament de Flix
Amb els vots favorables dels regidors de l’Entesa per Flix i Solidaritat Catalana per la Independència, i l’abstenció dels representants del PDeCAT, el Ple de l’Ajuntament de Flix va aprovar ahir, 8 de gener, una moció de rebuig al projecte del macro abocador que es pretén construir al municipi de Riba-roja d’Ebre. El text d’aquesta moció havia estat prèviament consensuat al Consell d’Alcaldes celebrat el passat dia 4 de gener a Móra d’Ebre.
L’alcalde de Flix, Marc Mur, obrí l’acte plenari, tot excusant els regidors que no hi van poder assistir i explicant a continuació els motius pel quals s’havia convocat aquest òrgan col·legiat, indicant que de portar-se a terme aquesta infraestructura, dels municipis veïns a Riba-roja, Flix seria una de les localitats més afectades.
Tot seguit, la regidora Norma Pujol féu lectura del text de la moció, i després, els representants de cada grup municipal explicaren els motius del sentit de la seua votació: Albert Mani, per SI; Josep Solé, pel PDeCAT; i Francesc Barbero, per Entesa per Flix. Tal com s’ha indicat, els sis representants d’Entesa per Flix i el de SI, presents al Ple, van donar suport a la moció. Els dos representants del PDeCAT, es van abstindre.
L’Ajuntament de Flix ha estat primer consistori riberenc que s’ha posicionat en relació amb aquest projecte de macro abocador.
(* S’ampliarà la notícia).

L’alcalde de Flix, Marc Mur, durant la seua intervenció a l’inici del Ple.

La regidora Norma Pujol efectuant la lectura de la moció.

Instant de la votació de la moció.