Ajuntament de Flix
L’Ajuntament de Flix ha convocat per avui dimarts 8 de gener, a dos quarts de 8 de la tarda, un Ple amb caràcter extraordinari i urgent, amb un sol punt de l’ordre del dia per aprovar una moció de rebuig al projecte d’abocador de residus de Riba-roja d’Ebre.
Aquest tema ha estat el centre de polèmica a la nostra comarca des de fa poques setmanes des que es féu públic que l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre està tramitant la llicència d’obres de construcció d’un nou dipòsit de residus a la zona anomenada de les Valls del municipi veí. La resposta davant la possibilitat d’aquesta infraestructura no s’ha fet esperar. Amb caràcter urgent hi hagué una reunió d’alcaldes i representants municipals el passat 30 de desembre a la Torre de l’Espanyol. El 4 de gener hi hagué una reunió del Consell d’Alcaldes de la Ribera d’Ebre al Consell Comarcal, al mateix temps que hi hagué una concentració davant la seu de l’ens comarcal en rebuig d’aquest projecte.