Ajuntament de Flix
Aquest proper diumenge 16 de desembre es farà la I Cursa de Muntanya de la Punta de l’Home. La primera edició d’aquesta prova esportiva, a més de la cursa principal de 20 quilòmetres, es complementa amb una cursa juvenil i una caminada, totes dos de 6,5 quilòmetres.
A la cursa de 20 quilòmetres s’hi han inscrit 85 participants; a la juvenil, 11; i a la caminada, 41. Hi haurà premis, regals i un esmorzar amb clotxa per a tots els participants.
La sortida de totes tres modalitats es farà a les 10 del matí, des del camp de futbol de terra.
La I Cursa de Muntanya de la Punta de l’Home ha estat organitzada pel Centre Excursionista de Flix i l’Ajuntament de Flix, amb la col·laboració de Fisio Ebre, La Parafarmàcia, Soy Todo Sin, Bon Preu Trans Crispi, SL, i Distribucions Oliva.