Ajuntament de Flix
La passada setmana es va iniciar la Campanya de Nadal organitzada per l’Ajuntament de Flix i la Unió de Comerciants. A totes les botigues i centres comercials de la població s’ofereix als clients uns tiquets per les compres realitzades per poder participar en el sorteig que es realitzarà un cop finalitzada la campanya, el dia 8 de gener. Els premis són dos vals de regal per valor de 200 euros per bescanviar en botigues de la Unió de Comerciants; i dos vals de 250 euros per bescanviar en qualsevol comerç que hagi participat en la Campanya de Nadal.
La campanya comptarà, a més, amb un programa d’activitats que s’inicia aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, amb el Mercat de Santa Llúcia, que tindrà lloc a la plaça del Mercat. Dissabte, dia 15 de desembre, entre les 8.00 i les 14.00 h, hi haurà sorpreses culinàries a les parades i al bar del Mercat, al marge de pintacares per als més petits i música en directe. L’endemà diumenge 16 de desembre, de 10.00 a 15.00 h,els establiments exposaran els seus productes a l’exterior de l’edifici del mercat i un taller de cuina marroquí. Hi haurà igualment activitats per als més petits, amb pintacares i contacontes, i es comptarà amb la visita del Pare Noel. Tanmateix, hi haurà fil musical i també interpretació de nadales en directe.
Al marge, els dos dies hi haurà un inflable gegant, que serà gratuït per a qui disposi de tiquets de compra de la Unió de Comerciants. L’inflable estarà disponible tots dos dies fins a les 7 de la tarda.
Els actes de la Campanya de Nadal han estat organitzats per l’Ajuntament de Flix i la Unió de Comerciants, amb el suport del Consorci de Comerç i Artesania i Moda de Catalunya.