Ajuntament de Flix
L’Ajuntament de Flix ha aprovat les Bases reguladores de l’atorgament de la llicència d’ús privatiu per l’explotació de la barra del bar de la carpa d’hivern 2018/2019.
Poden concórrer a la present convocatòria les persones físiques i jurídiques que siguin titulars d’un establiment de concurrència pública (bar o establiment d’hostaleria), sempre que estiguin en possessió dels permisos governatius, ambientals i sanitaris adients i estiguin al corrent de les seves obligacions tributàries.
La barra estarà oberta durant els dies de funcionament de la carpa d’hivern, que són els següents:24, 25 i 31 de desembre de 2018 a la nit i 26 de desembre a la tarda i el 5 de gener de 2019 a la nit.
Els/les participants podran presentar les seues ofertes fins al dia 18 de desembre de 2018 en el Registre General de Documents de l’Ajuntament de Flix a les oficines municipals.
Per a més informació, les persones interessades poden consultar el contingut de la convocatòria i les bases accedint en aquest enllaç.