Ajuntament de Flix
El proper dilluns 19 de novembre s’iniciaran els treballs de reparació i millora dels talussos de les carreteres C-12 (Eix de l’Ebre) i T-741 (Flix-Riba-roja d’Ebre) al terme de Flix.
Aquest obra amb un input aproximat de 700.000 euros ha estat adjudicada d’urgència pel Departament de Territori i Sostenibilitat.
Els treballs tindran una durada aproximada de tres mesos i han de permetre millorar definitivament els talussos que tants problemes estan donant i havien arribat a crear situacions de perill per a vehicles i persones, amb freqüents esllavissades i despreniments de roques de grans dimensions a causa de les pluges.
En algun moment, la realització d’aquestes obres podran comportar bé la interrupció del trànsit tant de vehicles com de vianants o bé afectacions sols al trànsit rodat pel que fa a restriccions de pas o desviaments.

Tram de la C-12 (Av. de Barcelona) al seu pas per Flix, una de les vies on es duran a terme les obres.