Ajuntament de Flix
Demà dissabte 20 d’octubre, a partir de les 5 de la tarda i fins ben entrada la nit, a la pista de La Unió Social tindran lloc les activitats en suport a la La Marató de TV3, que en aquesta edició està dedicada a la recerca sobre el càncer.
Les activitats estan impulsades per diversos col·lectius de la població. Al Hi haurà sardanes, tallers, jocs, inflables, passejades amb moto, demostracions de balls, aeròbic i ioga, i a partir de les 8 de la tarda hi haurà la tapa solidària. Es comptàra amb servei de bar. A més, hi haurà les actuacions musicals en directe d’Adrià Cid, Tock’n Rock, És cosa de 3, Doja i Triana.
A dos quarts de 7 de la tarda, com s’ha fet en les darreres edicions, es farà la megafoto amb tots els participants als actes de La Marató.
No cal dir que al marge dels actes d’aquest dissabte, durant aquest temps previ a la programació especial de La Marató a TV3 que es farà el 16 de desembre, es realitzaran més activitats solidàries a la nostra població.
La Marató està organitzada per la Fundació La Marató de TV3, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i a la nostra població, de l’Ajuntament de Flix i del col·lectiu d’entitats de Flix. Aquesta edició, a més, compta amb la Col·laboració de Codorniu, Endesa i El Corte Inglés.
Fideuà popular
Al  marge dels actes de la tarda, organitzada pel Moto-Club Flix a benefici de La Marató, demà dissabte 20 d’octubre a les 14.00 h es farà una fideuà popular a la pista de La Unió Social.
Les persones interessades poden adquirir els tiquets a les oficines municipals fins a les 14.30 d’avui divendres o a la seu del Moto-Club Flix, aquesta tarda, de 19.30 a 21.00 h. El preu del tiquet és de 5 euros.
No és necessari romandre a la pista per dinar. Qui ho desitgi i aportant els mitjans propis, pot emportar-se el dinar per consumir-lo en un altre lloc.