Grup de Natura Freixe / Ajuntament de Flix
Avui 15 d’octubre a les 11.30 h. tindrà lloc la inauguració oficial del nou tram de passera enlairada als aiguamolls de Sebes i del nou observatori d’aus construït al seu extrem. Aquest nou equipament està situat a la passera del bosc de ribera, d’on surt amb un nou ramal en direcció riu avall i a la confluència de dos canals o galatxos.
L’obra ha estat executada per personal del Grup de Natura Freixe amb el suport en els acabats de l’observatori d’un fuster professional.
Aquest equipament forma part de les actuacions que va demanar l’Ajuntament de Flix a la línia d’ajuts als espais naturals protegits de la Generalitat de Catalunya. A banda d’aquests equipaments, amb aquests ajuts també s’ha millorat la zona d’aparcament i d’ombracles al Mas del Director (Centre d’Informació) i la renovació de plafons divulgatius, entre d’altres.
D’ençà els inicis de la gestió de la Reserva de Sebes la millora d’equipaments ha estat constant, apostant pel turisme ornitològic i per disposar de infraestructures educatives i divulgatives que han permès consolidar una activitat econòmica a l’entorn d’aquest espai natural gestionat pel Grup de Natura Freixe.