Noticiari

Final del Novenari de Mare de Déu del Remei amb l'anada a peu a l'ermita, demà dissabte

Ajuntament de Flix
Com cada primer dissabte de setembre des de l'any 2000, demà 2 de setembre a les 6 de la tarda se sortirà de l'església parroquial per anar a peu fins a l'Ermita del Remei, acte amb el qual es finalitza el Novenari a la Mare de Déu del Remei que s'ha realitzat els darrers dies. Cap a dos quarts de 8 és prevista la missa a l'ermita, una vegada hagin arribat totes les persones que hagin fet el trajecte a peu; a més de la missa, també hi haurà la processó a la plaça i la benedicció del terme. Seguidament hi haurà el berenar-sopar i acabat aquest, a les 9 de la nit es farà el retorn a peu cap al poble.

Per al berenar sopar, qui n'estigui interessat, hi ha a la venda tiquets al preu de 5 euros. Avui divendres 1 de setembre és l'últim dia per adquririr-ne.
Aquest any hi ha hagut canvis pel que fa al novenari. En les anteriors edicions els dies del novenari, s'anava a peu cada dia a l'ermita a les 6 del matí, excepte l'últim, primer dissabte de setembre, que s'hi anava a la tarda. Donada la baixa participació en els últims anys, l'anada matinal a peu ha estat suprimida i substituïda per un rosari que s'ha anat fent cada dia del novenari a la tarda a l'església.

Participants a l'anada a l'ermita el 2016.

Altres