Noticiari

Avui divendres comencen els actes de Sirga Festival 2017 a Flix

Ajuntament de Flix
Com s'indicava en una nota anterior, avui divendres 14 de juliol tindrà lloc la primera de les actuacions i les activitats de Sirga Festival 2017 a Flix. A les 8 de la tarda hi haurà a Ca Don Ventura el concert de Morphosis Ensemble. Hi actuaran Mònica Mari al cello, amb música de Demian Luna. Aquest primer concert també servirà per a presentar la programació del festival.

Morphosis Ensemble és un conjunt de música contemporània format per diferents músics de les Terres de l’Ebre i de la resta de Catalunya compromès en la difusió de la música instrumental i l’electroacústica més actual. La seva estructura és variable i el seu objectiu és donar a conèixer els seus integrants, compromesos en la recerca de nous llenguatges musicals amb molta pedagogia i creació.
Mònica Mari ha col·laborat amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, amb l'Orquestra Simfònica del Vallès, amb el Grup Instrumental Bcn216 i és violoncel·lista principal del grup Barcelona Filharmonia. Exerceix de professora de violoncel a l'Escola de Música de Sant Gervasi i al Conservatori del Liceu.

Altres