Noticiari

Activen transport per carretera entre Móra la Nova i Reus pel descarrilament d'un tren de mercaderies

Aguaita.cat / Ajuntament de Flix
Renfe va haver d'activar un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Móra la Nova i Reus de la línia R15, després que, cap a les sis de la tarda d'ahir dijous 13 de juliol, tres vagons d’un tren de mercaderies van sortir de la via entre els Guiamets i Marçà, al Priorat.

Com a conseqüència d'aquest fet, el tren que havia sortit de Flix a les 17:15 h amb destinació a Barcelona, es va haver d'aturar el trajecte i s'activaren els protocols habituals per portar els 36 usuaris que hi viatjaven a la seua destinació. Renfe i Adif van desplaçar tècnics i maquinària fins al punt de la incidència per treballar en les tasques de retirada del material rodant i de reparació dels danys que s’haguessin pogut causar a la infraestructura. No hi va haver ferits.
Segona incidència a la mateixa línia en una setmana
Fa tot just una setmana que una incidència a la mateixa línia R15 va obligar també a interrompre la circulació ferroviària al migdia de dijous 6 de juliol, a causa d'una manca de tensió a la catenària en el tram de Flix a Riba-roja d'Ebre. L'incident va deixar sense energia elèctrica dos trens de la línia: el primer viatjava de Barcelona a Madrid; i, el segon, de Riba-Roja a Barcelona. Es van activar en els dos casos serveis alternatius per carretera.

Altres