Noticiari

Tercera edició del Festival Pingüí, aquest dissabte

Ajuntament de Flix
Demà dissabte 8 de juliol el poliesportiu municipal acollirà la tercera edició del Festival Pingüí, una iniciativa que pretén donar a conèixer bandes destacades de la música alternativa. Comptarà amb les actuacions dels grups Neleonard, Aloha Bennets, vàlius amb Carlota Serrahima, Kelly Kapøwsky, Lost Fills, Power Burkas i Mujeres; i els dj Rombo, Tiramisú, Somos Venus i Dj Figa.

Com en les edicions anteriors, el festival comptarà amb dos espais de concerts. A primera hora de la tarda, els concerts de vermut, a la zona de les piscines, on actuaran Neleonard (13:00 h.), Aloha Bennets (14:00 h.), vàlius amb Carlota Serahima (15:00 h.), i els dj Rombo (16:30 h.) i Tiramisú (18:00 h.).
Els concerts de ni, que tindran lloc a la pista del poliesportiu, comptaran amb  Kelly Kapøwsky (20:30 h.), Lost Fills (22:00 h.), Power Burkas (23:30 h.), Mujeres (1:00 h.) i els dj Somos Venus (2:30 h.) i Dj Figa (3:30 h.).
El preu de l'entrada anticipada és de 10 euros, que encara es pot adquirir a les oficines municipals, a la Cerveseria Dresden i al Bar l'Escala. El preu a taquilla és 13 euros.
L'entrada al festival també inclou dret d'acampada a la zona adjacent al recinte de concerts des d'avui divendres 7 de juliol fins diumenge 9 de juliol; per accedir-hi cal sol·licitar-ho a través de correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Al marge, tanmateix es podrà gaudir d'altres equipaments i serveis: piscines, food trucks i tallers infantils.
Presentacions prèvies
Com en les anteriors edicions, el Festival Pingüí comptà amb actes de presentació previs. A Flix s'efectuà el passat 13 d'abril, amb l'actuació d'Aliment, Dofí Malalt, Tiramisú, Pigmeo, Los Morenos de Mallorca i Jose y Yo. També hi hagué una festa de presentació a Lleida el passat 1 de juliol, amb una actuació al migdia a Grans Records, amb els dj Tow Truck i Plat Combinat, i a la nit, a La Casa de la Bomba, amb Los Morenos de Mallorca i Tiramisú.
El Festival Pingüí és una inciativa sense ànim de lucre organitzada per l'Associació de Músics de Flix i l'Ajuntament de Flix.

Altres