Ajuntament de Flix
Aquest proper dissabte 21 de juliol s’obrirà al públic la piscina gran del Poliesportiu Municipal. Durant aquesta jornada i la de l’endemà diumenge, 22 de juliol, l’entrada a les piscines serà gratuïta. A partir de dilluns dia 23, l’accés a les piscines municipals serà de pagament.
L’inici de l’obertura de les piscines s’ha hagut d’ajornar degut a les obres d’arranjament a què han estat sotmeses per poder reparar una seriosa anomalia detectada i que ha obligat a perllongar aquesta actuació més temps del que s’havia previst inicialment.
Com s’ha vingut anunciant, provisionalment s’han pogut obrir al públic les piscines mitjana i petita i al mateix temps, s’han iniciat algunes de les activitats d’estiu previstes (Aquagym i cursets d’aprenentatge de natació per a nadons). No així els cursets de natació, dels quals s’ha hagut d’anul·lar la primera setmana. Val a dir que durant aquests dies, l’accés a les piscines mitjana i petita ha estat gratuït.
El retard en l’inici de l’obertura de tot el complex de les piscines municipals, obliga a modificar els preus dels abonaments de la temporada 2018, que seran els següents:

  • Abonament normal: 15 euros
  • De 9 anys a 16 anys i majors de 65 anys: 10 euros
  • Familiar: 30 euros

Així mateix, a totes aquelles persones que ja havien adquirit l’abonament amb les tarifes indicades inicialment, se’ls hi retornarà la diferència.