Ajuntament de Flix
Dema divendres 13 de juliol, a partir de les 9 del matí i fins aproximadametn les 2 de la barda, visitarà Flix el conseller de Territori i Sostenibilitat Damià Calvet i Valera. L’acompanyaran en aquesta estada a la nostra població Marta Subirà, secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat; Josep Maria Tost, director de l’Agència de Residus de Catalunya; Mercè Rius, directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic; i Jordi Agustí, director de l’Agència Catalana de l’Aigua.
Durant aquesta visita de demà, el conseller Damià Calvet anirà a l’Ajuntament de Flix, on serà rebut pels membres del Consistori. Al despatx de l’Alcaldia, el conseller signarà el Llibre d’Honor i seguidament es reunirá amb els membres del Govern Municipal a la Sala de Comissions.
També visitarà el conseller la Reserva Natural de Sebes on farà un recorregut pels llocs més emblemàtics de l’espai acompanyat pel coordinador de la Reserva, Pere Josep Jiménez, i el president del Grup de Natura Freixe, Josep Manel Albiac.
Així mateix, el conseller de Territori i Sostenibilitat anirà al recinte d’Ercros, on serà rebut per directius de l’empresa, i a la zona del moll d’Acuamed on rebrà les explicacions dels tècnics sobre l’estat del projecte de neteja i descontaminació de l’embassament.

El conseller de Medi Ambient i Sostenibilitat, Damià Calvet (Fotografia: Generalitat de Catalunya)