Ajuntament de Flix
Ha estat publicat el núm. 435 de la revista local La Veu de Flix, corresponent al mes de febrer de 2018. La portada està dedicada a l’exalcalde de Flix Antoni Sabaté Ibarz, mort el passat 4 de febrer, amb una fotografia procedent del fons de la Impremta Fauquer, acompanyada per un fragment de la lletra de la cançó “L’estrella de Flix”, escrita i composada pel mateix Antoni Sabaté.
No cal dir que les primeres pàgines de la revista estan dedicades a la figura d’Antoni Sabaté, des de l’editorial i la frase del mes, passant per la biografia i el reportatge del dia del decés i el funeral, fins a un seguit de col·laboracions de persones que n’havien estat properes per diversos aspectes: Jaume Aresté, Pere Muñoz, Marc Mur, Vera Talarn i Cristina Pujals. Al costat dels escrits, hi ha també un ampli i variat reportatge fotogràfic.
Segueix la selecció de notícies breus, aplegades en diversos apartats: turisme, noves instal·lacions, salut, subvencions, natura i medi ambient, ensenyament, emprenedoria, incidències i activitats.
Continua la revista amb diverses pàgines, amb un ampli reportatge escrit i, sobretot, fotogràfic, sobre la celebració de la festa del Carnaval. Inclou a més un escrit d’opinió signat per M.F.R., comentant i fent propostes per a aquesta celebració.
Després hi ha el seguit de notícies aportat per entitats i institucions de Flix: la celebració de Santa Àgueda; “Lo Cantó de La Cana”, dedicat a la recent excavació del refugi dels pontoners; el CERE, amb les dos últimes publicacions i la nova activitat del Premi de Poesia Recitada; l’Institut de Flix, amb un reportatge sobre l’intercanvi virtual amb un institut de Palma de Mallorca; i l’espai “Endinsem-nos a Sebes”, amb notícies sobre el cens d’aus aquàtiques hivernants i la participació a la Fira de l’Oli de Móra la Nova.
Inclou també aquest número de La Veu el resum del moviment del Registre Civil corresponent al mes de gener de 2018.
L’últim full de la revista la publicitat de la II Setmana del Comerç i a la contraportada el programa d’activitats de la propera Setmana Santa.

Reproducció de la portada del nou exemplar de La Veu de Flix.