Ajuntament de Flix
Ja ha estat publicat el núm. 432 de la revista d’informació local La Veu de Flix, que correpon al mes d’octubre de 2017. La portada la protagonitza una fotografia de la façana de l’Ajuntament de Flix, realitzada per Núria Fauquer, on es pot visualitzar la pancarta del balcó, “Llibertat presos polítics”. Sobreimprès a la part superior hi ha un llaç groc.
Precisament les notícies i els articles al voltant de com s’ha estat vivint el procés a Flix les últimes setmanes acaparen bona part de les primeres pàgines de la revista: l’editorial i la frase del mes; un article de Jaume Aresté, analitzant els resultats del referèndum de l’1 d’octubre; un article signat per l’equip de redacció, al voltant de les vivències del dia del referèndum; i un recull de notícies majoritàriament sobre actes reivindicatius, en defensa dels drets i llibertats i de suport als líders sobiranistes i els membres del govern català empresonats. Així mateix, hi ha un escrit de la flixanca Raquel Sánchez Segarra explicant la seua iniciativa dels Cors Pacífics.
Segueix la selecció de notícies breus, amb diversos apartats temàtics. I més endavant hi ha la col·laboració de la regidora de Cultura Norma Pujol, sobre els actes de La Marató.
Pel que fa a notícies d’activitats d’entitats i col·lectius de la població, a destacar els reportatges (escrits i gràfics) dedicats a l’Agrupació Sardanista de Flix, que enguany ha organitzat el 50è Aplec del Remei, cosa que ha estat motiu que uns dies després la nostra població acollís l’Assemblea de la Federació Sardanisa de les Comarques Meridionals. També trobem notes sobre el tercer torneig de “Colonos de Catán” organitzat per l’Associació de jocs Tothom a Taula; el reportatge sobre la XXII Concentració Motociclista Vila de Flix, organitzada pel Moto Club Flix; l’espai “Endinsem-nos a Sebes, amb notícies sobre activitats del Grup de Natura Freixe i la Reserva Natural de Sebes. També hi ha una nota, amb fotografia, dedicada a la festa de les Teres.
Així mateix, hi ha el resum del moviment del Registre Civil corresponent al mes d’octubre.

Reproducció de la portada del nou exemplar de La Veu de Flix