Ajuntament de Flix
Players Sport i Gestió, empresa encarregada del muntatge de la Fira Parc de Flix, necessita contractar 1 coordinador/a i 4 monitors per a la Fira, que es durà a terme els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre. L’horari de monitoratge és de 15:00 a 20:30 h els dies indicats. Els requisits per a presentar-se a la selecció són ser major d’edat i estar empadronat/da a Flix. Es valorarà l’experiència i la titulació en el sector del lleure infantil i juvenil.
Els interessats han d’aportar el currículum vitae i original i fotocòpia del DNI al Centre d’Empreses de Flix, al C/ Tallers núm. 2 de 9:00 a 13:00 h i de 15:00 a 18:00 h, o al correu electrònic administracio@flixgie.cat fins el dia 15 de desembre. A més, en el moment d’entregar la documentació es facilitarà una butlleta que caldrà complimentar i entregar amb la resta de la documentació.